10.02.2016 / VALENTÝNSKÉ MENU

Pro ty z vás, kteří rádi oslaví svátek zamilovaných luxusní večeří, ale i pro ty, kteří ocení spíše netradiční gurmánský zážitek doplněný skvělými víny, jsme připravili speciální Valentinské menu. Doufáme, že vás zaujme;)
Rezervace na telefonu 734 154 250.

PŘEDKRMY (125,- Kč)
1/ Carpaccio z pravé svíčkové s hoblinami parmezánu, rukolou a citrónem 
s rozpečenou domácí bagetkou
2/ Gratinovaný kozí sýr podávaný na toustu s medem a vlaškými ořechy
3/ Grilované tygří krevety podávané na avokádovém tataráčku 
s rozpečenou domácí bagetkou
---------
HLAVNÍ CHODY 
ceny jsou uvedeny včetně přílohy
1/ Steak Chateaubriand z pravé svíčkové s omáčkou ze žampionů, šalotky,
estragonu a demi-glace (275,- Kč)
2/ Losos steak s jemnou máslovo-vinnou omáčkou (205,- Kč)
3/ Slávky na bílém víně s rajčaty, petrželkou a restovaným česnekem (145,- Kč)
---------
PŘÍLOHY K HLAVNÍM CHODŮM
pečené brambory s rozmarýnem (doporučujeme ke svíčkové)
gratinované brambory (doporučujeme k lososu)
rozpečená domácí bagetka (doporučujeme ke slávkám)
hranolky / grilovaná zelenina / restované zelené fazolky
---------
DEZERTY (65,- Kč)
1/ Panna Cotta s pravou vanilkou a hladkým malinovým přelivem
2/ Karamelizované portské višně s čokoládovou a vanilkovou zmrzlinou od 2AD
3/ Tradiční italské tiramisu z mascarpone
---------
SPECIÁLNÍ NABÍDKA VÍN
1/ Sentiers de Bagatelle - Saint Chinian
(Francie, 2012, červené, suché, odrůdy: Grenache / Syrah / Carignan, 390,- Kč)
2/ Félines Jourdan (Francie, 2014, bílé, suché, 290,- Kč)
3/ Ferrandiere Grenache Gris (Francie, 2014, růžové, 290,- Kč)
4/ Champagne Vincent dAstrée Premier Cru Brut (890,- Kč)

« zpět do archivu