14.02.2015 / VALENTÝNSKÉ MENU

Pro ty z vás, kteří rádi oslaví svátek zamilovaných luxusní večeří, ale i pro ty, kteří ocení spíše netradiční gurmánský zážitek doplněný skvělými víny, jsme připravili speciální Valentinské menu. Doufáme, že vás zaujme;)

Rezervace na telefonu 734 154 250 nebo přes facebookový profil Huga.

VALENTÝNSKÉ MENU
-------------------------------
PŘEDKRMY / 125,- Kč
1/ Carpaccio z pravé svíčkové s hoblinami parmezánu, rukolou a citrónem
2/ Gratinovaný kozí sýr podávaný na carpacciu z červené řepy s rukolou a pečenými vlaškými ořechy
3/ Steak tartar - tataráček z pravé svíčkové na francouzský způsob
-------------------------------
HLAVNÍ CHODY / 275,- Kč
1/ Chateaubriand
steak z pravé svíčkové s omáčkou ze žampionů, šalotky, estragonu 
a demi-glace, podáváme se zlehka opečenými plátky brambor
2/ Losos s milánským risottem
steak z lososa s legendárním italským šafránovým risottem
-------------------------------
DEZERTY / 55,- Kč
2/ Čokoládové suflé
horký čokoládový dortík s vanilkovou omáčkou
3/ Pana Cotta
tradiční italský smetanový dezert s malinovým přelivem
-------------------------------
SESTAVTE SI VLASTNÍ MENU ZA CENU 430,- Kč 
aperitiv Martini Extra Dry / Bianco, předkrm, hlavní chod a dezert
-------------------------------
Speciální nabídka vín:
1/ Château des Karantes La Clape Languedoc 2011 / 380,- Kč
(Grenache Noir / Mourvedre)
2/ Château Bas d Aumelas Coteaux Du Languedoc 2010 / 360,- Kč
(Shiraz / Grenache Noir)
3/ Vina Casa Tamaya, Limari Valley Sauvignon Blanc 2013 / 310,- Kč
4/ Champagne Vincent d Astrée Premier Cru Brut / 890,- Kč
-------------------------------
Dodavatelem hovězí svíčkové z mladého býka je pan Chvapil z Řisut.

« zpět do archivu