12.04.2018 / DNY ITALSKÉ KUCHYNĚ

Zveme Vás na prodlouženou víkendovou nabídku italských specialit. Ochutnat budete moci tradiční toskánskou polévku, carpaccio z pravé svíčkové, křupavou bruschetu s ricottou a pečenými rajčátky, římskou klasikuz telecího Saltimbocca alla Romana, milánské šafránové risotto s krevetami a dva neodolatelné dezerty. Začínáme ve čtvrtek 12. dubna v 17:00

TOSKÁNSKÁ POLÉVKA RIBOLLITA / 59,- Kč
tradiční italská zeleninová polévka s fazolemi, kapustou, chlebem a parmezánem
--------------------------------
CARPACCIO DI MANZO / 169,- Kč
carpaccio z hovězí svíčkové s rukolou, parmezánem a kapkou olivového oleje, rozpečená bagetka
--------------------------------
BRUSCHETTA POMODORO E RICOTTA / 109,- Kč
křupavá italská topinka se sýrem ricotta, pomalu pečenými rajčátky, bazalkou a olivovým olejem
--------------------------------
SALTIMBOCCA ALLA ROMANA / 219,- Kč
telecí plátek s parmskou šunkou a šalvějí na bílém víně, přílohy: pečené rozmarýnové brambory, bramborové pyré, gratinované brambory, hranolky
--------------------------------
RISOTTO ALLA MILANESE CON GAMBERI
italské šafránové risotto s grilovanými krevetami 229,- Kč
--------------------------------
MASCARPONE / 79,- Kč
vyšlehané vanilkové mascarpone
s lesním ovocem a sněhovými pusinkami
--------------------------------
PANNA COTTA AL CIOCCOLATO / 79,- Kč
čokoládová panna cotta s malinami

« zpět do archivu