16.02.2018 / SPECIÁLNÍ VÍKENDOVÁ NABÍDKA

Rezervace na telefonu 734 154 250.

PŘEDKRMY

Pařížská krémová polévka s mušlemi / 79,- Kč

Gravlax - marinovaný čerstvý losos, creme fraiche, červený kaviár, snítka kopru / 139,- KČ

Grilované krevety na avokádovém tataráčku / 139,- Kč

(předkrmy podáváme s rozpečenou domácí bagetkou)

HLAVNÍ CHODY / 249,- Kč

Telecí Tri-Tip Steak s omáčkou Madeira, pečená rajčátka

Jehněčí kolínko dušené na červeném víně

Kachní prsa s omáčkou balsamico a zeleninovým ragů

Filet z mořského vlka s máslovou vinnou omáčkou

(ceny jsou uvedeny včetně přílohy)

PŘÍLOHY

batátovo-celerové pyré (ideální k jehněčímu, kachně a rybě), pečené brambory s rozmarýnem, hranolky (ideální k telecímu) bramborové pyré / gratinované brambory / grilovaná zelenina

DEZERT / 69,- Kč

Panna Cotta s pravou vanilkou a malinovou omáčkou

DOPORUČENÁ VÍNA

Malbec, Reserva 2014 Argentina · červené · suché · alkohol 14% Temná rubínová barva. Vůně švestek, zralého červeného ovoce a vanilky. Chuť svěží, elegantní a rovnovážná. Doporučujeme k telecímu steaku a jehněčímu.

Ryzlink rýnský Vinařství Konečný · Čejkovice · 2015 · pozdní sběr · bílé · polosuché · alkohol 12 % Světlá zelenožlutá barva. Ve vůni lipovinka s medem a limetkovou kůrou. Harmonická ovocná chuť se svěží kyselinkou. Doporučujeme ke kachním prsům a mořskému vlku.

« zpět do archivu